la loba healing

 

Om mig

yvonne

Jag heter Yvonne Berg, och jag är född i Östersund. Familjen flyttade till Orsa i Dalarna när jag var liten, så jag växte upp där. Min fascination av människan har alltid funnits – varför hon gör som hon gör. Så mitt intresse för det andliga, psykiska och fysiska väcktes vid unga år, för att jag ville ha svar på alla dessa frågor. Och när jag började få svar förstod jag att ju mer jag vet, desto mindre begriper jag.

Jag tror att det naturliga och enkla är det som finns inom oss alla, och att vår natur också strävar dit – till det enkla och naturliga. Det är grunden för min livssyn.

Jag har i mitt liv jobbat inom olika serviceyrken, som t.ex. restaurang och sjukvård. Mitt intresse för människor har alltid funnits, och det ledde så småningom till att jag kom in på mitt nuvarande yrke. En händelse som präglat mig är när jag fick fysisk bevisning på min healing. Helt kort kan jag säga att jag i mitten på 1990-talet fick en andlig upplevelse där jag kände en energi som i början mest skrämde mig, men som idag är min största tillgång som healer. I början av min verksamhet behandlade jag mina vänner för vardagliga krämpor som t.ex. mensvärk och huvudvärk m.m. Till min stora förvåning blev de botade. Idag består min kundkrets av människor i alla åldrar och med alla slags sjukdomar och problem.

Oval