la loba healing

 

Om Healing

Hylla

Inledning

Att behandla sjukdomar eller andra obalanser i kroppen med healing är känt sedan länge. Healing har inget geografiskt ursprung men ofta förknippar vi det med Indien, Filippinerna, Kina och bland Amerikas indianer.

Det healern gör är att kanalisera in den kosmiska livsenergin (qi/prana) till klienten. När du är sjuk eller i obalans så ger det sitt uttryck i kroppens energifält (auran/chakran).

Healing är till för att skapa harmoni och balans för kroppen. Även för att bota och lindra sjukdomar.

Man skall inte förvänta sig att healing är en mirakelkur mot sjukdom, snarare en metod att skapa harmoni och balans åt kroppen. Att bli helt frisk genom healing skall ses som en bonus.

Det går alldeles utmärkt med healing som ett komplement till den vanliga sjukvården, för att skapa en harmonisk balans i kroppen, varvid läkningen kan påskyndas.

Sol

Före healing

Innan du uppsöker en healer bör du ha realistiska förväntningar, att tro att man skall bli 100% frisk med en gång är ingen rimlig förhoppning. Det finns inga sådana garantier. En realistisk förväntning är att, efter en eller flera behandlingar känna sig mera balanserad och harmonisk samt att få det lättare att förstå och leva med sin sjukdom/symtom.

Men botar healingen inga sjukdomar? Jo det gör den, men vad jag vill framhålla är att det inte skall misstolkas och ses som en magisk mirakelkur, som fungerar för alla. Det viktiga är att ha tron på sig själv och att vilja bli frisk och t.ex. med hjälp utav en healer få hjälp på vägen att bli/må bättre.

Det är inte healern som avgör vad som skall kureras, healern är bara en kanal för energin. Healing är en kraftig energi genom healern, något som är större än en själv.

Änglahand

Behandlingen

När man blir behandlad, så kan man märka ett kraftigt energifält ifrån healern, kraftig värmande/pirrande känsla, det är dock inte alla som känner av det. På de delar av kroppen som healern lägger sina händer på eller över, blir känslan mera intensiv, såsom kyla, värme, kittlingar, spänningar.
Känslomässiga reaktioner kan uppstå för vissa klienter, bilder kan dyka upp t.ex. händelser du varit med om, fantasibilder etc. men de flesta går ner i varv och blir ordentligt avslappnade.
Upplevelsen är individuell från person till person.
Den energi du utsätts för är helt ofarlig och är lika naturlig som vatten.

Efter en behandling med healing sätts kroppens energier igång, det tar upp till 1-2 dygn innan energin verkar ordentligt. Dagen efter är det inte ovanligt att de symtom man har försämras, för att sedan dämpas eller försvinna helt.
Det är inte heller sällsynt att gamla känslor som du släpat på eller trängt bort dyker upp för att sedan försvinna. Det är blockeringar du har haft som släpper och därmed befriar underliggande problemkomplex.
Kom ihåg att det kan vara klokt att ta det lugnt den följande dagen/timmarna efter en behandling. Energin snurrar då runt i kroppen och man kan känna sig trött.

Indianfjäder

Slutord

Vad jag vill förklara med denna information är att healing inte är något flummigt, det botar och hjälper människan.

  • Healing är ingen tros healing, den tillhör alla.
  • Healing är att BRY sig. Alla tillstånd skall tas på allvar.
  • Healing är att ge klienten ett förbättrat (sinnes)tillstånd.        

Tjänster som jag tillhandahåller är följande:

  • Behandlingar i förebyggande friskvård.
  • Skapa balans och harmoni dvs ett förbättrat välbefinnande i kropp och själ.
  • Komplentärterapi  till sjukvården.

Observera att healing inte är en ersättning till sjukvård utan ses som en komplettering till övriga rehabiliteringsformer. Man måste komma ihåg att det är legitimerade läkare som kan ställa diagnoser på människors sjukdomstillstånd eller symtom.